26 Ekim 2010 Salı

İlk Toplantımızı Gerçekleştirdik

İstanbul Üniversitesi’ndeki Eşcinsel, Biseksüel, Transgender Topluluğumuz İÜ Radar olarak 2010-2011 dönemindeki ilk toplantımızı yaptık.

Beyazıt’ta, İletişim Cafe’de yaptığımız geçtiğimiz dönemlerde topluluğumuz içerisinde olanların yanı sıra, okula yeni gelen, daha önce topluluğu duymuş ama toplantısına gelememiş ve Radar’la henüz yeni tanışmış öğrenciler olarak bir aradaydık.

İÜ Radar olarak neden toplanma ihtiyacı hissettiğimizi, geçtiğimiz dönemlerde yaptığımız çalışmaları aktardık. Yaklaşık 40 kişinin katıldığı toplantıda herkes kendini tanıttıktan sonra, pastalar, böreklerle birlikte hep birlikte sohbetler ettik, iyice tanışıp kaynaşma fırsatı bulduk. Daha önceden toplulukta olanlar bu kadar kişiyi bir arada görmekten, yeni katılanlar da yalnız olmadıklarını görmekten oldukça memnundu.

Boğaziçi Üniversitesi’ndeki LGBTT topluluğu LuBUnya’dan gelen misafirlerimizle birlikte, bu kadar kalabalık olduğumuzu öngöremediğimiz cafeye sığamasak da, önümüzdeki süreçte yapacağımız etkinliklerde daha görünür olacağımızı fark etmiş olduk. Her ne kadar yapacağımız etkinlikleri yer sıkışıklığından rahat rahat konuşamasak da =)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

silkele tüm taşlarını, biz bizeyiz;)